werkKR8 - diensten
Slider

PROJECTEN

Werkpakket: Ziggo CAI (Centrale Antenne- Inrichting)

Wij ondersteunen diverse aannemers in het digitale onderdeel van dit netwerk. Wij ondersteunen bij het: ontwerpen, reviseren en opleveren van werkmappen. Daarbij zijn wij opgeleid in alle programmatuur zoals; ORCA, PNI

Adviseur: Ben Jongbloed


FttX (Fiber to the Home/Office/Site/ ...)

Wij ondersteunen diverse aannemers in het digitale onderdeel van dit netwerk. Wij ondersteunen bij het: ontwerpen, reviseren en opleveren van werkmappen. Daarbij zijn wij opgeleid in diverse programmatuur om gegevens te verwerken voor dit werkpakket zoals; AutocadMaps, Geostruct, FlexPro, Cocon, Microstation.

Adviseur: Wim Schuur


Zonnecollectoren

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Adviseur: Wim Schuur


OV / VRI (Openbare verlichting / Verkeersregel Installaties)

Voor zowel OV als VRI projecten ondersteunen wij onze opdrachtgevers vanaf het uitzetten van projecten tot het opleveren van deze projecten naar de opdrachtgever of netbeheerder in NLCS.

Adviseur: Wim Schuur


NLCS (Nederlandse CAD Standaard)

Integrale projecten die richting het rijk worden opgeleverd dienen volgens de NLCS werkwijze te worden verwerkt. Wij ondersteunen bedrijven in het verwerken van deze integrale projecten die volgens NLCS moeten worden opgeleverd.

Adviseur: Wim Schuur


Bouwkunde

Wij ondersteunen verschillende bedrijven met verschillende type bouwkundig tekenwerk. Van eenvoudige ruimte metingen tot het opstellen van principe details kunt u bij ons terecht.

Adviseur: Wim Schuur

Neem contact met ons op,
wij vertellen u graag meer!


Neem contact met ons op,
wij vertellen u graag meer!