werkKR8 - diensten
Slider

PROJECTEN

Werkpakket: VodafoneZiggo CAI (Centrale Antenne- Inrichting)

Wij ondersteunen diverse aannemers in het digitale onderdeel van dit netwerk. Wij ondersteunen bij het: ontwerpen, reviseren en opleveren van werkmappen. Daarbij zijn wij opgeleid in alle programmatuur zoals; ORCA, PNI

Adviseur: Ben Jongbloed


FttX (Fiber to the Home/Office/Site/ ...)

Wij ondersteunen diverse aannemers in het digitale onderdeel van dit netwerk. Wij ondersteunen bij het: ontwerpen, reviseren en opleveren van werkmappen. Daarbij zijn wij opgeleid in diverse programmatuur om gegevens te verwerken voor dit werkpakket zoals; AutocadMaps, Geostruct, FlexPro, Cocon, Microstation.

Adviseur: Wim Schuur


3D Printen

Een nieuw dopje voor een USB-stick, mechanische onderdelen voor een 3D printer of moeilijk verkrijgbare onderdelen voor klassieke auto's. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen onze 3D print afdeling. Wat kunt u gebruiken? Laat het ons weten; en onze specialisten denken met u mee vanaf het idee tot aan het getekende concept.

Adviseur: Wim Schuur


ICT Reparatie

Op onze locatie kunt u terecht voor al uw ICT reparaties of upgrades. Dit varieert van een eenvoudige vervanging van de batterij, tot aan microscopische component reparaties. Ook kunnen wij op basis van uw wensen 'custom' uw PC opbouwen met componenten naar wens.

Iphone/ Macbook/ Laptop reparatie/ Upgrade.

Adviseur: Wim Schuur


Data Recovery

Tevens kunt u op onze locatie terecht voor data recovery. Dit betekent het herstellen van opslagmedia die bijvoorbeeld is gecrasht of beschadigd. Eerdere resultaten hebben we hier onder andere behaald met Bitcoin wallets, foto- en video bestanden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Adviseur: Wim Schuur


NLCS (Nederlandse CAD Standaard)

Integrale projecten die richting het rijk worden opgeleverd dienen volgens de NLCS werkwijze te worden verwerkt. Wij ondersteunen bedrijven in het verwerken van deze integrale projecten die volgens NLCS moeten worden opgeleverd.

Adviseur: Wim Schuur


Zonnecollectoren

Heeft u advies nodig en zoekt u tevens een betrouwbare partij voor de installatie van zonnecollectoren?

Adviseur: Wim Schuur


OV / VRI (Openbare verlichting / Verkeersregel Installaties)

Voor zowel OV als VRI projecten ondersteunen wij onze opdrachtgevers vanaf het uitzetten van projecten tot het opleveren van deze projecten naar de opdrachtgever of netbeheerder in NLCS.

Adviseur: Wim Schuur


Bouwkunde

Wij ondersteunen verschillende bedrijven met verschillende type bouwkundig tekenwerk. Van eenvoudige ruimte metingen tot het opstellen van principe details kunt u bij ons terecht.

Adviseur: Wim Schuur

Neem contact met ons op,
wij vertellen u graag meer!


Neem contact met ons op,
wij vertellen u graag meer!