werkKR8 - diensten
Slider

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Werkkr8 is vanaf haar oprichting doorleeft van de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is al een aantal jaren een belangrijk item bij veel bedrijven en ook bij een groot gedeelte van de klanten van Werkkr8. Het gaat hier meestal om drie MVO-dimensies:

  • De normen en waarden waar een bedrijf voor staat.
  • De maatschappelijke verantwoordelijkheid van een bedrijf: de manier waarop een bedrijf zijn kernactiviteiten uitvoert en verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van het milieu en de sociale context.
  • De maatschappelijke betrokkenheid van een bedrijf: de manier waarop het bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving.

Waar grote multinationals over MVO spreken, gebruikt het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) meestal de term Duurzaam Ondernemen. De theoretische achtergronden zijn dezelfde, maar de praktische vertaling in het bedrijf is anders. Het MKB richt zich bij het vorm geven aan duurzaamheid in eerste instantie sterk op de interne organisatie (milieu en medewerkers).

Maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden(planet): de triple-P-benadering.
Je merkt dat bedrijven het vaak lastig vinden om invulling te geven aan het element “people”. Werkkr8 heeft de afgelopen jaren bewezen juist op dit onderdeel een flinke bijdrage te kunnen leveren bij klanten welke graag duurzaam of maatschappelijk verantwoord willen ondernemen op het gebied van personeelsbeleid. Dit is verankerd in de visie welke Werkkr8 heeft op arbeidsbemiddeling en komt al tot uiting bij het zoeken naar de juiste kandidaat. Hier draait het in eerste instantie om de eigen ontwikkelde methode van Werkkr8: de triple-M-benadering.

Werkkr8 sluit bij voorbaat niemand uit, maar heeft als een van zijn missies om mensen aan werk te helpen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Werkkr8 is in staat om de juiste uitkeringsgerechtigen te selecteren en te filteren voor de klant en de juiste skills kan bijbrengen in een korte opleidingsperiode tegen gunstige tarieven waar er altijd een win win situatie ontstaat.

Neem contact met ons op,
wij vertellen u graag meer!


Neem contact met ons op,
wij vertellen u graag meer!